IUT Metallurge

دانشجوی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی اصفهان

IUT Metallurge

دانشجوی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه صنعتی اصفهان

IUT Metallurge

سلام دوستان!! وقت بخیر ...
یه دانشجوی موادی هستم. (البته رشته مواد و متالورژی. فکر بد به سرتون نزنه یه وقت!!!)
در حال گدروندن مقطع کارشناسی توی دانشگاه صنعتی اصفهانم. با مجازی شدن آموزش ها تحقیق ها و پروژه های کلاسی زیاد شد و منم این فکر که تحقیقاتمو به اشتراک بگذارم، به سرم زد. مطالب اندکی تخصصی و نیازمند حداقل پیشنیاز های رشته مواد هست. البته البته تموم تلاشم رو کردم بتونم جوری بنویسم که همه بتونن بفهمن و استفاده کنن. قطعا توی وبلاگم پست های متفرقه دیگه ای هم میزارم. ولی در کل چارچوب مطالب علمی و دانشگاهیه.
دوستان من "واقعا یاد گرفتن" و "علم آموزی" رو دوست دارم و مهم تر از اون اینه که به شدت یاد دادنش به بقیه رو هم دوست دارم. اصلا هدفم از ایجاد این وبلاگ همین بوده. خیلی خوشحال میشم بتونم به علم کسی، حتی خیلی خیلی کم، اضافه کنم.
از شمایی که اینجایی خواهشمندم به من کمک کنید. دیدگاهتون، نظر، پیشنهاد، انتقاد یا هر چیز دیگه ای که هست رو لطفا بهم بگین. من برای پیشرفت کاری که شروع کردم به شدت نیازمند کمک مخاطبم هستم. خوشحال میشم شمایی که اینو میخونی از اون دسته آدما باشی.
سالم وسلامت باشید همیشه...
با تشکر!!!

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

طبقه بندی موضوعی

بایگانی

مناطق مناسب آب و هوایی برای سلول های خورشیدی

چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۳۹۹، ۰۶:۴۸ ب.ظ

مقدمه:

خورشید و انرژی سرشار آن یکی از مهم ­ترین و بهترین منابع انرژی پاک در پیرامون ماست. در سال­ های اخیر پیشرفت­ های چشمگیری در حوزه سلول­ های خورشیدی و استفاده بهینه از آن­ ها شده است. اما هنوز استفاده آن­ ها در بسیاری از کشورها از جمله ایران، به صورت گسترده رواج نیافته است. اصولا نصب سلول­های خورشیدی هزینه ­های زیادی در بر داشته و نصب آن ­ها در هر منطقه­ای به صرفه نخواهد بود.

در نرم ­افزار متلب(Matlab)، قسمت سیمولینک(Simulink)، شبیه­ سازی ساده از سلول­ های خورشیدی و تولید آن­ ها آورده شده است. با داده­ هایی که این نرم­ افزار به ما می­ دهد، می ­توان اطلاعات مهمی را بدست آورد. هر سلول خورشیدی بسته به دمای محیط و میزان نور دریافتی عملکرد متفاوتی دارد. در شرایط مختلف توان تولیدی سلول نیز متفاوت خواهد بود. یکی از اطلاعاتی که با استفاده از این شبیه ­ساز بدست می­ آید، محاسبه حداکثر توان به ازای مقاومتی ویژه است. حداکثر توانی که یک سلول خورشیدی تولید می­ کند در مقاومتی به خصوص اتفاق می ­افتد و با تغییر مقاومت، توان تولیدی سلول نیز کاسته می­ شود.

سلول خورشیدی

 

تصویر بالا نمایی از شبیه ساز سلول خورشیدی در نرم افزار متلب است. ما با تغییر سه پارامتر داده ها را استخراج می کنیم. این سه پارامتر شدت تابش نور، دما و مقاومت هستند که به ترتیب از شماره 1 تا 3 در تصویر مشخص شده است. با تغییر این پارامتر ها و اجرای نرم افزار، سیستم سه داده به ما خواهد داد که این سه به ترتیب از بالا به پایین ولتاژ مدار، توان و جریان مدار است.

از این طریق اعداد و ارقام را بدست می آوریم و تحلیل خواهیم کرد.در فایل زیر اطلاعات مربوط به این تحقیق موجود است. امیدوارم مفید واقع شود.

برای دریافت فایل روی لینک زیر کلیک کنید...

سلول های خورشیدی

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی